Sieben & Sieben

Schildersbedrijf Sieben

Schildersbedrijf Sieben is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking, glasservice, onderhoud- en herstelwerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Vakmanschap, kwaliteit en service staan al sinds 1935 hoog in het vaandel van het familiebedrijf. Er wordt gewerkt met professionele producten afgestemd op de verschillende situaties en werkzaamheden.

Winkel annex showroom

In onze geheel vernieuwde winkel annex showroom heeft u als klant een zeer uitgebreide keuze uit onze verf- en behangcollecties. Alle gewenste kleuren verf kunnen in onze computer gestuurde mengmachines worden klaargemaakt terwijl u wacht. De doe-het-zelver vindt daarnaast een uitgebreid assortiment aan verfproducten en kan vertrouwen op een goed advies. Een belangrijke basis voor elke klus.

Behangcollectie

Met een zeer gevarieerde behangcollectie bieden wij voor ieder woon- of zakelijk interieur een passend geheel. De basis collectie behang is uit voorraad leverbaar. Maar ook bestellingen uit de verschillende behangboeken zijn snel leverbaar. De levertijd bedraagt hooguit 2 à 3 werkdagen.

Glasservice Sieben

Voor wat betreft de glasservice kunt u voor alle voorkomende glaswerken bij ons terecht. Enkelglas, dubbelglas, bewerkt glas, spiegels, glas in lood etc. Ook het meten en plaatsen van de verschillende glassoorten voeren wij vakkundig voor u uit. Henrie van Ommen is al jarenlang o.a.glaszetter bij Schildersbedrijf Sieben en voor velen van u dan ook een vertrouwd gezicht.

Nieuw Sieben & Sieben

Schildersbedrijf Sieben breidt als Sieben & Sieben het assortiment uit door in het verlengde van verf en behang tevens accessoires te verkopen voor het aankleden en inrichten van het Huis van .nu, de Zaak van .nu, het Buiten van .nu en voor de baby- kinder- en tienerkamers van de Kids van .nu!